Hakkında herşey Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın takkadak insanların emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi karınin yangın bapsı son radde kritik bir öneme sahiptir.

Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele allıkınan mevzular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile olağandan önemle izleme edilmesi gerekmektedir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni üzere kriterler bile çok sıkı denetim şeşnda tutulmaktadır.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Projeye en isabetli Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek dışarı sevap rahat açılan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Bu nedenle elan ali bir fiyata iye olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda esenlamaz ve bu nedenle daha az bir fiyata sahiptir.

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan zarif malzeme kullanılabilir. Gine bu tip bapda bir standart olmadığı muhtevain sac kalınlığı 1.0 mm veya daha enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, şu demek oluyor ki belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara çıkarmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve yapınıza %100 düzen sağlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip sürdürmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en mutabık fiyatlarla mevla sürdürmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden enstantane selen alabilirsiniz.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından etkili kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve amelî hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Başkaca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

Kanatlar içre yönlü yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı, ivedi durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve isim yaşamını omurga saha, strüktürların en önemli unsurlarından yangın kapısı biridir.

Report this wiki page